Suomalaisen kulttibändin erikoinen tempaus: jakaa keikallaan ilmaisia Myrttisen suolakurkkuja – kaikki sai alkunsa bändin fanien aktiivisuudesta

Maailmassa on vielä oikeutta.

Kerroimme viime vuoden puolella erikoisesta tempauksesta.

Alla lyhyt kertaus uutisesta:

”Myrttisen suolakurkut ovat… no, ne ovat niitä legendaarisia suolakurkkuja. Kaikki tuntevat Myrttisen kurkkujen tutun logon, jossa punajuuri ja porkkana vilkuttavat ostajille. Ja kukapa ei maailman parhaita suoliksia olisi joskus siitä kaupan säiliöstä itselleen kaivellut.

Nyt Myrttisen kurkut hakevat nimiä kahdelle logosta tutulle hahmolle nimiä. Finaaliin ovat päässeet nimiehdotukset Redi ja Karo sekä Punis ja Porkkis. Kisaan on noussut nyt kuitenkin virallisten ehdokkaiden ulkopuolelta myös kolmas nimiehdotelma: Japa ja Taskinen. Kyseessä on Black Magic Six -yhtyeen fanien kampanja, jossa halutaan nimetä Myrttisen kurkkujen hahmot duo-muotoisen yhtyeen soittajien mukaan. Koko homma pohjautuu siihen, ett BM6:n rumpali on kenties maailman suurin Myrttisen kurkkujen fani.”

Myrttisen tehtaalla ei lopulta Japa & Taskinen -nimeen suostuttu. Jotain hyvää tempauksesta jäi kuitenkin käteen. Ensi viikonloppuna 16. maaliskuuta BM6 soittaa keikan Helsingin Cactus-baarissa. Rumban saamien tietojen mukaan yhtye on saanut Myrttisen tehtaalta jaettavaksi valtavat määrät kyseisiä suolakurkkuja faneilleen jaettavaksi.

Keikan Facebook-sivulle pääset tästä.

Suu makiaksi vain! Tai pitäisi kai sanoa suolaiseksi.

Lisää luettavaa