Suomalaispanimo teki rumat joulupuserot Almalle, Ed Sheeranille, Adelelle ja Beyoncélle

Joulupuserot ovat esillä Helsingissä ja Tampereella.

27.11.2018

Rumat joulupuserot ovat olleet maailmanlaajuinen trendi jo joidenkin vuosien ajan. Hartwallin siideribrändi Happy Joe järjestää Suomen ensimmäisen joulupuseronäyttelyn, jossa on esillä artisteille suunniteltuja rumia joulupuseroita.

Almalle tehdyssä paidassa on esillä hänen Flow-festivaalilla hukkaamat aurinkolasit. Ed Sheeranin kerrotaan olevan tunnettu jouluvillapaitojen ystävä, ja hänelle suunnitellun paidan hihat muistuttavat hänen omia tatuointejaan. Adelella on paidassaan teekuppeja ja Beyoncélla sitruunoita.

Joulupuseronäyttely on 2.12. asti Helsingissä Ravintola Kappelissa, jonka jälkeen näyttely siirtyy Tampereelle Kumma Junk Bar and Loungeen 4.–18.12.

Paidat ja niissä seisova ”Don’t worry, be merry” -slogan liittyy Happy Joen joulukampanjaan, jossa siiderin nimi on vaihdettu joulusesongin ajaksi muotoon Merry Joe.

”Sanaleikit ovat Happy Joelle luontevia – viime kesänä Happy Joe vaihtoi nimensä Gay Joeksi yhdenvertaisuuden ja Helsinki Pride -tapahtuman kunniaksi ja pukeutui sateenkaarilipun väreihin. Rajoitettu erikoiserä Gay Joe -omenasiideriä sai kansalta tuolloin innostuneen vastaanoton. Happy Joe haluaa olla jatkossakin kiinni ajassa ja ilmiöissä, joskus kevyemmin ja joskus vakavammin”, siideribrändin tuotepäällikkö Janiina Gustavsson sanoo.

Almalle suunnitellun paidan kuva yllä ja loput alla.

Lisää luettavaa