Suomeen elokuussa saapuva Slowthai esittelee uudella videolla lapsuudenkotinsa ja kertoo miten jäi kiinni lintsaamisesta

Video Slowthain debyytiltä.

26.07.2019

Keväällä Nothing Great About Britain -debyyttinsä julkaissut ja elokuussa Flow’ssa esiintyvä Slowthai julkaisi uuden musiikkivideon.

Energinen, kaaottinen, sympaattinen ja etenkin omaperäinen räppäri esittelee videolla lapsuudenkotinsa. Northamptonista ponnistava räppäri yhdistää Toaster-videolla musiikkivideon ja kotikierroksen. Videolla hän kävelee pitkin asuntoa, välillä kertoen muistelmia, välillä taas räpäten pätkän biisistä.

Videolla Slowthai muistelee lintsaamistaan koulusta ja kuinka vietti vessassa koko päivän. Hän jäi kuitenkin kiinni, koska hänen äitinsä ei ikinä kuullut veden lorinaa.

Slowthain lapsuudessa tv:tä ei aina katseltu, koska sen katselu toimi kolikkomaksujen perusteella. Jos rahaa ei ollut, niin ohjelmiakaan ei näkynyt. Nykyisin räppärillä ei ole rahasta pulaa, mutta toisaalta talossa ei ole tv:tä myöskään.

Katso video alta. Slowthai esiintyy Flow Festivalissa perjantaina 9. elokuuta, Flow Festival järjestetään 9.-11. elokuuta.

Lisää luettavaa