Suomeen saapuva räppikomeetta debytoi albumilistan kärkikahinoissa

Rammstein jatkaa listaykkösenä, Blockfestiin saapuva Jack Harlow heti kintereillä.

16.05.2022

Rammstein jatkaa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Heti Zeit-levyn kintereillä ja viikon korkeimpana uutuutena on Jack Harlow albumillaan Come Home the Kids Miss You. Rap-maailman komeetta on suomalaisittain ajankohtainen myös siksi, että hän on tulossa kesällä Tampereen Blockfestiin.

Listan kolmantena on Blacflaco omakustannejulkaisullaan G Baby. Neljäntenä on Pehmoaino ep:llään Kaukana kotoa.

Seuraava uutuusalbumi löytyy viidenneltä sijalta: k-popbändi Tomorrow X Togetherin Minisode 2: Thursday’s Child. Sekin on ep, joten paikka albumilistalla on vähintäänkin kyseenalainen.

Muut viikon uutuudet ovat Sielun veljien Hei soturit 2022 -uudelleenversiointi (6. sija), Lyijykomppanian kokoelma 1993–1996 (12.), Jani Liimataisen My Father’s Son (15.), Arcade Firen We (22.), Melanie Martinezin Cry Baby (26.), I Am the Nightin While the Gods Are Sleeping (36.) ja Smack-yhtyeen Rattlesnake Bite -uusintapainos (43.).

JVG:n Rata/raitti-albumille tuli täyteen 150 viikkoa listalla. Duo jatkaa Amatimies-kappaleellaan Suomen virallisen singlelistan kärjessä. Ed Sheeranin ja Ellinooran duetto debytoi sinkkulistan kakkosena.

Lisää luettavaa