Suomella kaikkien aikojen mahdollisuus räjäyttää potti Euroviisujen semifinaaleissa – on esiintyjä sitten kuka tahansa

UMK-kiima nousee!

27.01.2022

Suomen euroviisuedustaja valitaan 26. päivä helmikuuta. Kaikkien UMK-finalistien haastattelut voit lukea täältä.

Suomi esiintyy Euroviisuissa toisessa semifinaalissa 12. päivä toukokuuta. Soittojärjestystä ei ole vielä arvottu, mutta Suomen kanssa samassa semifinaalissa esiintyvät muun muassa Ruotsi ja Viro. Semifinaaleissa osallistujamaiden asukkaat äänestävät kisaajamaita samasta semifinaalista, ja on Suomen edustaja kuka tahansa, niin Ruotsiin ja Viroon on aina ennekin voinut luottaa ääntenlaskennan yhteydessä.

Mikäli UMK:n sattuu voittamaan vaikkapa The Rasmus, niin Suomen kanssa samassa semifinaalierässä on useita maita, joissa The Rasmus kiersi muutaman tuhannen kuulijaa vetävissä halleissa vuoden 2019 Plays Dead Letters -kiertueellaan.

Esiintyjästä homma tuskin on kiinni, ja kaikki tähdet näyttäisivät olevan sellaisessa suunnassa, että hyvältähän tämä näyttää. Pääsee Euroviisuihin kuka tahansa, niin vahva kutina tässä on, että finaaliin mennään niin että heilahtaa!

Tiistaina UMK:n Facebook-sivuilla muuten kerrottiin, että UMK-finaaliin otetaan yleisöä kannustamaan suosikkiaan, mikäli koronatilanne vain niin sallii. Valitettavasto UMK22-jatkobileet on kuitenkin peruttu.

Kohta mennään!

Lisää luettavaa