Suomen virallinen albumilista: tämä on Vain elämää

Kymppikausi listaykköseksi.

07.10.2019

Vain elämää -ohjelman kymmenes tuotantokausi on edennyt puolivälin yli, ja tämä tarkoittaa perinteisesti tähänastiset kappaleet paketoivaa kokoelmaa. Ja se tekee kunnianpalautuksen viihdeohjelmalle myös kaupallisessa mielessä: Vain elämää – Kausi 10: Ensimmäinen kattaus on Suomen virallisen albumilistan ykkönen.

Kaksi edellistä kautta eivät poikineet paalupaikalle noussutta kokoelmaa. Edellinen listaykkösenä ollut Vain elämää -kokoelma oli seitsemännen kauden toinen kattaus. Myös seiskakausi oli ”all stars” -kausi, jonka osallistujat olivat olleet aiemminkin ohjelmassa. Tällöin mukana olivat Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio.

Nyt pyörivällä kaudella mukana ovat Antti Tuisku, Elastinen, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Vesala, VilleGalle ja Samu Haber. Heistä singelistalla tällä viikolla ovat Tähkä yhdellä biisillä, Tuisku kahdella, Haber kahdella, VilleGalle kahdella ja Elastinen kahdella. Miltei puolet top 20 -listasta on siis Vain elämää -kappaleita.

Albumilistan muut uutuuslevyt ovat Opethin In Cauda Venenum (2.), Andy McCoyn 21st Century Rocks (9.), 50 vuotta sitten julkaistu Beatlesin Abbey Road (13.), Dababyn Kirk (29.), Vornan Sateet palata saavat (35.) ja Borknagarin True North (42.).

Lisää luettavaa