Suomessa toteutetaan ylikansallista kusetusta: ”Maiden pakkolunastus- ja vuokraamisyrityksiä kaupallisissa tarkoituksissa on ollut käynnissä jo vuosia”

Trilluminati puhuu silkkaa asiaa.

Jonesin, Jujun ja Tomi Randomin Trilluminati-yhtye ottaa uudella videollaan kantaa suuryritysten toimintaan Suomen maaperällä.

Kolmikosta Jones kertoo kappaleen taustoista seuraavaa:

”Sain osaltaan kimmokkeen teksteihin Lapin reissun yhteydessä. Tuolloin kävi ilmi, että kaupalliset tahot vedenpullottamoineen pyrkivät ottamaan haltuunsa Utsjoella Saamelaisten pyhää lähdettä Sulaojaa. Tämä ei ole suinkaan ainut yritys yksityistää Suomen pohjavesivarantoja suuryrityksille, vaan maiden pakkolunastus- ja vuokraamisyrityksiä kaupallisissa tarkotuksissa on ollut käynnissä jo vuosia. Nythän meillä on ollut myös puhetta metsien ja verovaroin rakennetun tieverkon yhtiöittämisestä, sote-puhalluksesta puhumattakaan.”

Mikäli meno maittaa, niin Trilluminatin voi nähdä elävänä ainakin Mellakka Festivaaleilla Hämeenlinnassa ja syksyllä Seinäjoki Hiphop Festivaleilla.

Tampereen Tulitikkutehtaan alueella kuvatun, Julius Kiven eli Jujun ohjaaman videon voit nähdä alta. Spotify-linkki löytyy sen alta.