Suomimusiikin puutarhaan on syntynyt uusi super-yhtye – Ruusujen riveissä tekijöitä yhtyeistä kuten Disco Ensemble, Cityman, Pintandwefall ja Solano + Profettes

Ruusut lupaavat tehdä musiikkia, jota Suomessa ei ole ennen kuultu.

25.02.2018

Ruusut saattaa olla uusi nimi, mutta sen takana on suomalaisen musiikkialan ammattilaisia. Miikka Koivisto tunnetaan paremmin kuin hyvin Disco Ensemblen, Hisserin ja Normal Lifen riveistä. Samuli Kukkola on tuttu Solano + Profettesin, Yöstön ja Ryedersin riveistä, Alpo Nummelin taas Citymanin, Zebra and Snaken ja Eleanoora Rosenholmin saralta. Ringa Mannerta on kuultu yhtyeissä kuten The Hearing, Pintandwefall ja ROOXX.

CV Ruusuilla on siis enemmän kuin kunnossa ja suunnitelmat tulevaisuuden suhteen oleellisen kunnianhimoiset. Ruusut nimittäin aikovat tehdä musiikkia, jota Suomessa ei ole ikinä tehty.

Ruusut sai alkunsa vuonna 2016 ja ensimmäinen single Käärmeen sisällä on nyt julki. Debyyttiä on tehty puolentoistavuoden ajan ja sen voi olettaa ilmestyvän kuluvan vuoden aikana.

Ruusut ovat säveltäneet ja tuottaneet albumin itse. Vastaavana tuottajana & miksaajana toimi Artturi Taira (Rubik, Pariisin Kevät, Normal Life). Ruusujen lisäksi sanoituksista vastaa kirjailija Lauri Levola.

Ei muuta kuin ottamaan ensimmäinen tuoksu ruusuista alta.

Lisää luettavaa