Suomiräpin ja -indien suosikkitekijät samassa kappaleessa – Stepa ja Arppa räppäävät elämän tarkoituksesta

”Biisin tekeminen oli hauskaa niin kuin musiikin tekemisen kuulukin olla”, kertoo Arppa.

03.06.2022

Stepa on julkaissut toisen singlen tulevalta Siistii räppii -albumiltaan. Elämän tarkoitus -biisi on tehty yhdessä kotimaisen indien kärkeen kuuluvan ja kriitikoiden ylistämän Arpan kanssa.

”Tapasin Stepan Oulun numerobaarissa oman keikan jälkeen. Stepa pyysi minua vierailemaan levylleen sillä ehdolla, etten laula, vaan räppään. Suostuin oitis, sillä Stepa lukeutuu suosikkisanoittajiini. Stepa äänitti minun osuuteni vantaalaisessa hotellihuoneessa keväällä ’22. Biisin tekeminen oli hauskaa niin kuin musiikin tekemisen kuulukin olla”, Arppa kommentoi tiedotteessa.

Kaksikon elämää ylistävä kappale kertoo ”siitä, kuinka kaikki mikä on hauskaa, on järkevää”. Parivaljakon mukaan niin chillaaminen, penkkiurheilu kuin typerät vitsit voivat olla elämän tarkoitus. Hyväntuulisen ja letkeän biisin on tuottanut Pianomies eli Antti Salimäki, joka tunnetaan muun muassa Loost Koos -hiphop-yhtyeestä.

“Minä voisin käyttää koko päivän Arpan ja Pianomiehen kehumiseen, koska molemmat ovat mahtavia tyyppejä. Kun Pianomies laittoi meille miksauksen kuunneltavaksi ja soitin siitä Arpalle, niin ensimmäinen minuutti tai kaksi meni nauraessa. Se oli tosi outoa, mutta tosi huvittavaa yhtä aikaa ja oli merkki siitä, että molemmilla oli hyvä fiilis biisistä. Toivottavasti maailma kohtelee Arppaa ja Pianomiestä hyvin”, Stepa kommentoi.

Kappaleessa lupaillaan, että kaksikko lähtee ensi viikolla avaruuteen. Sinne asti ei tarvitse onneksi mennä, sillä Stepan voi nähdä keikalla tänään perjantaina Helsingin Ääniwallissa, lauantaina Kuopiossa ja myöhemmin kesällä erinäisillä festareilla. Arppa puolestaan esiintyy lähiaikoina muun muassa Turun Kesärauhassa ja Sideways-festivaalilla.

Kuuntele biisi alta!

Lisää luettavaa