Suomiräpin kenties savuisin artisti päivitti itsensä 2000-luvulle kolmen vuoden julkaisutauon jälkeen

Pajafella julkaisi yllättävän menevän biisin.

Pajafella julkaisi eilen ensimmäisen soolobiisinsä kolmeen vuoteen. Liikaa-biisi ei ole täysin sitä, mitä Pajafellalta voisi totutusti odottaa, sillä normaalisti melko verkkaisissa ja raukeissa tunnelmissa liikuskeleva artisti vetäisee nyt yllättävän nopeatempoiset ja riehakkaat riimit. Tätä komppaa myös kappaleen biitti, joka on vilkas ja veikeä.

Pajafella itse kommentoi kappaletta näin:

”Tämä on Fella 2020-luvulla. Biitti on erilainen kuin mihin on ehkä totuttu. Meininki myös. Aiheet biiseissä eivät ole vaihtuneet. Ehkä tämä on sellainen mitä tullaan vihaamaan tai rakastamaan. Mutta tein tämän klubeille.”

Kappaleen tuotannosta vastaa Greenrozay, joka puolestaan sanoo näin:

”Tämä biisi sai alkunsa noin vuosi sitten kun olimme studiolla aloittelemassa iltaa ennen baariin lähtöä. Halusin kokeilla jotain vähän erilaista: kuulin tämän biitin ja halusin testata.”

Vuonna 2015 PME:lle kiinnitetty Pajafella on tehnyt yhteistyötä monien artistien kanssa, kuten JVG, Mikael Gabriel ja Kube. Edellisen ep:nsä Pajafella julkaisi vuonna 2019 – tällöin kyseinen Fella, fella, fella sai osakseen paljon kiitosta niin fanien kuin mediankin puolelta. ”Ep:llä kuullaan paitsi hyvälaatuisia biittejä, niin monipuolista ulosantia Fellalta itseltään. Räppäri tarjoilee esimerkiksi Nokia Floss -kappaleella flow’n, jollaista Fellan kohdalla ole ennen kuultu”, kirjoitimme ep:stä tuolloin.

Kuuntele alta Pajafellan Liikaa.

YouTube video

Lisää luettavaa