Suomiräppäri hyvin suorasanaisena: ”Haittaako, jos vaa ounaan koko vuoden taas heti tammikuussa?”

Gettomasa on tulossa taas.

05.01.2019

Gettomasa julkaisi viime vuonna neljä singleä, joista etenkin ensimmäisenä julkaistu Lössi oli jättimäinen hitti. Tämän lisäksi Gettomasa julkaisi e-mixin JVG:n Johtotähti-kappaleesta, vanhaa soundia edustavan Kotikulmilla-kappaleen ja Ei mitää järkee -yhteisbiisin Graciaksen kanssa.

Nyt kaikesta päätellen Gettomasa on julkaisemassa uutta ja pian. Räppäri kirjoitti Facebook-sivulleen lyhyen, mutta sitäkin ytimekkäämmän viestin, josta voi päätellä paljon:

”Haittaako, jos vaa ounaan koko vuoden taas heti tammikuus?”

Tehosteena räppäri on julkaissut gif-animaation räppäri 50 Centistä kaasuttamassa naureskellen karkuun. Tämän lisäksi postauksessa oli mukana hashtagit ”gameover” ja ”threepeat”.

Jyväskyläläinen julkaisi juuri Lössi-kappaleen tammikuussa. Samoin Entä sä -yhteisbiisi ilmestyi vuoden 2017 tammikuussa. Näin ollen voisi sanoa, että tammikuu sopii Gettomasalle. Tähän hän myös viittaa käyttäessään ”threepeat”-hashtagia (kolme mestaruutta putkeen).

Räppärin julkaisuja on muutenkin päästy maistelemaan viime vuosina etenkin talvella ja keväällä, joten mielenkiintoinen alkuvuosi on jälleen tiedossa. Odottaa sopii, että uutta materiaalia saadaan hyvin pian.

Sitä ennen voi kuunnella Lössiä alta.


Lisää luettavaa