Suomiräppibiiffin toinen osapuoli Pyhimys: ”Toivon, että ensi viikolla tilalle tulee joku uusi some-kohu”

Carl Bergman

Riita ohi, elämä jatkuu. Hyvä näin.

Teksti: Jarkko Fräntilä, kuva: Carl Bergman

Alkuviikosta internet räjähti kappaleiksi, kun Mikael Gabriel ja Pyhimys alkoivat riidellä keskenään netin välityksellä. Vai alkoivatko? Soitimme Pyhimykselle ja kysyimme miten asian laita oikeasti oli. Hän toivoo koko ”biiffin” vaipuvan jo unholaan.

Pyhimys, netistä löytyy kuva Mikael Gabrielin tunnustuksesta jossa hän kertoo, että koko homma oli teidän masinoima julkisuuskampanja. Onko näin?

”Ei. Tarkoitin ihan tosissani sitä, mitä kappaleessani sanoin. En pitänyt Mikael Gabrielin kommenteista, mutta kohun herättäneessä ketjussa olivat monet kommentoineet asiaa jo ennen minua. Siellä on seassa Majuria ja Spektiä ja muita räppäreitä. Thonoslono otti sitten kuvakaappauksen tuosta minun kohdastani viestiketjussa ja heitti sen Instagramiin sanoen, että nyt on menossa räppibiiffi. Siitä se lähti.

Tarkoitin sitä mitä biisissäni sanoin. Jalat on hyvä pitää maassa. Mikael Gabrielilta puuttuu nöyryyttä, ja kappaleellani kerroin mitä mieltä kommenteista olen. Tämä homma lähti leviämään kulovalkea tavoin, ja hyvä että keskustelua syntyy. Mukaan tuli vielä Stenkka, jolla on oma tyylinsä puhua asioista.

Mutta summattuna: Ei tässä ollut siis kyse mistään yhdessä masinoidusta kampanjasta Mikael Gabrielin uuden sinkun markkinoimiseksi tai mitään sellaista. En lähtisi mihinkään halpahintaiseen vedätykseen mukaan.

Henkilökohtaisesti toivon, että ensi viikolla tilalle tulee joku uusi some-kohu. Elämä jatkuu.”