”Tää on tän kesän bilebiisi” – Tinzen uudella singlellä vierailee hiphop-tulokas Slani

Uutta musaa Tinzeltä.

01.07.2023

Ennen kaikkea twerkkaajana tunnettu Tinze on julkaissut uutta musiikkia ensimmäistä kertaa sitten marraskuun. Loco on artistin viides single, ja sillä vierailee Def Jamille kiinnitetty hiphop-tulokas Slani.

“Vauhdikas, kesäinen ja tanssittava biisi, jossa kuuluu ilo! Inspiroiduimme biisin tuottajan Frankin (Fractious Frank) kanssa lattarisoundin energiasta, väreistä ja vivahteista, jotka halusimme kuuluviin myös tässä biisissä. Ekan session jälkeen kysyin Slania mukaan ja hän lähti heti messiin. Loco tuntui syntyvän kuin itsestään ja koko tekijätiimi on ollut fiiliksissä”, Tinze kertoo singlestä.

“Tosi siistiä olla mukana biisillä ja tuoda oma ääni itselle uuteen ja erilaiseen soundimaailmaan. Biisi on loistava kokonaisuus ja tekeminen oli helppoa ja mutkatonta. Tää on tän kesän bilebiisi!”, Slani kommentoi.

Uusi kappale kuuluu olennaisesti Tinzen festarikeikkojen settiin. Universalille levyttävä artisti esiintyy kesällä muun muassa Qstockissa. Slani puolestaan keikkailee esimerkiksi Provinssissa ja Ruisrockissa.

“Olemme valmistelleet live-vetoihin näyttävän show’n vauhdikkaan koreon kera”, Tinze kertoo.

Kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa