Tältä näyttää Paperi T:n ja Chisun paniikki – katso uusi video

Chisun uran ensimmäinen vierailu

Youtube

Paperi T julkaisi eilen Paniikki-kappaleen, jolla vierailee Chisu. Kyseessä on Chisun ensimmäinen virallinen vierailu, vaikka laulajaa on kuultu rap-ympyröissä itseasiassa ennenkin. Tuolloin kyseessä oli Kapasiteettiyksikkö ja laulajaa kuultiin muun muassa Pakko saada sut -kappaleen taustoilla. Lisää KY:stä voit lukea täällä.

Paniikki on Paperi T:n toinen single hänen tulevalta levyltään. Ensisingle Kaikki on hyvin löytyy juuri julkaistulta merkittävimpien kotimaisten biisien listalta, jonka voit käydä lukemassa täällä.

Paniikille julkaistiin tänään perjantaina musiikkivideo. Varmasti monen visuaalista silmää miellyttävä video on ohjaaja Ezra Gouldin käden jälkeä. Ezra Gould ei ole ensimmäistä kertaa Paprun asialla, vaan on ohjannut videon ainakin Sä jätät jäljen ja Surumielisen näköiset naiset -kappaleille.

Video tukee The Curen mieleentuovaa kappaletta hienosti ja punainen teemaväri saa varmasti katsojan pohtimaan syvempää merkitystä. Videossa riittää kerroksia ja siispä se kannattaa katsoa alta. Paniikki alkaa vasta, kun painat play.