Tänään on Helsingissä vuoden kentien ahtain keikka ja sisään mahtuminen on todellisen tuskan takana – mutta vaiva kannattaa

Kannattaa olla sitten ajoissa paikalla.

27.10.2015

Helsingin Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 20 sijaitseva Pub Magneetti on mainio paikka juoda kaljaa. Tiskin takana oleva myyjä on aina iloisella päällä, ööli on halpaa ja taustalla siellä soi yleensä Miles Davis tai jokin muu letkeähkö jazz.

Magneetissa järjestetään myös silloin tällöin keikkoja. Tänään pikkuruisen, noin kolmisenkymmentä asiakaspaikkaa käsittävän pubin ”lavan” (eli nurkkauksen) valtaavat Islaja, Shit Mittens ja Lau Nau. Kokeellisempaa menoa luvassa, siis. Jokainen esiintyjä on kuitenkin silkkaa kultaa, joten suosittelemme todellakin paikalle menemistä.

Varoituksen sanana kerrottakoon, että tapahtumaan on sen Facebook-sivujen mukaan ilmoittautunut 257 osallistujaa. Ottaen huomioon, että asiakaspaikkoja baarissa on tosiaan se kolmisenkymmentä, niin Magneetissa saattaa olla hippaisen hikinen tunnelma. Oikea asenne mukaan sitten!

Tapahtuman kotisivuille pääset tästä. Mikäli esiintyjät ovat sinulle ennestään tuntemattomia, niin otapas alta tyypit siitä, mitä on luvassa. Kovaa kamaa tiedossa neljän euron naurettavalla sisäänpääsymaksulla.

Lisää luettavaa