Tässäkö Yhdysvaltain tuleva presidentti? Suomessa viime vuonna piipahtanut Ariana Grande harjoittaa erinäisiä virkoja uudella musiikkivideollaan

Uutta musiikkia Ariana Grandelta.

24.10.2020

Ariana Grande on yksi tämän hetken ahkerimmista pop-tähdistä, samalla kun brunomarsit ja kumppanit keskittyvät juhlistamaan vanhojen levyjensä merkkipäiviä, Grande on pistämässä ulos jo kolmannen levynsä kahden vuoden sisään. Albumi on nimeltään Positions ja sen nimikkobiisi on samalla levyn ensimmäinen maistiainen.

Laulajalla on ollut valtava vaikutus nykypäivän pop-soundiin, joten kovasta tahdista huolimatta levyjä jaksetaan odotella vesi kielellä. Niin oli nytkin, kun laulaja flirttaili somepäivityksessään ajatuksella siitä, että uusi levy julkastaisiin yhdellä rykäyksellä. Teaser-videossa tulevasta annettiin pelkkä sana ”positions” mikä voisi tarkoittaa mitä tahansa joogasta musiikkiin ja mieluiten tietysti kokonaiseen levyyn. No aivan niin ei ollut, mutta eihän uusi biisi täysin kylmäksi jätä.

Kappaleen musiikkivideolla laulaja istuttaa itsensä kirjaimellisesti erinäisiin asemiin, ollen niin kokki kuin Yhdysvaltain presidentti. Jauhot pöllyävät kyökissä huolestuttavissa määrin, mutta miksei pyörisi – tätäkin videota katsottiin yhden päivän aikana 24 miljoonaa kertaa, nousten Suomessakin trendaavien listoille.

Biisi itsessään on taattua Grandea tarttuvine r&b-soundeineen, eli ei yllätyksiä sillä osastolla. Uuden albumin on määrä ilmestyä vielä tänä vuonna, sitä ennen voit katsoa videon alta.

Lisää luettavaa