”Tästä kuuluu semmonen valtameren ylittävä kaiho ja koti-ikävä” – kuuntele Evelinan uusi single

Uutta musaa Evelinalta.

17.02.2023

Laulaja-lauluntekijä Evelina jatkaa isojen pophittien parissa uudella singlellään. Ikinä koskaan on jatkumoa radiolistan kärkeen nousseelle Sydän sulaa -hitille.

Uusi kappale on Evelinan itse säveltämä ja sanoittama. Sen tuotannosta vastaa artistin pitkäaikainen yhteistyökumppani Tido. Biisi syntyi joulukuussa kaksikon ollessa reissussa Miamissa.

”Mun mielestä tästä kuuluu semmonen valtameren ylittävä kaiho ja koti-ikävä. Tällä biisillä ollaan kahden erilaisen maailman välissä. Samalla kertoja on rakasta ihmistä lähellä ja kaikki on hyvin, mutta samalla siinä käsitellään, miltä pelko menettämisestä tuntuu. Muistetaan vaalia pieniä asioita ja näyttää meidän läheisille, että rakastetaan!”, Evelina kommentoi biisiä.

Uusi single on neljäs maistiainen Evelinan tulevalta neljänneltä albumilta. Levyltä on julkaistu ennestään kappaleet Sydän sulaa, Kyynelii ja Me ei kuuluta toisillemme (feat Ani), jotka ovat kaikki olleet kovassa radiosoitossa.

Evelinan viimeisin täyspitkä albumi III ilmestyi vuonna 2020. Viime syksynä artisti julkaisi -nimisen ep:n, jolla vierailivat muun muassa JVG, Jambo ja Lauri Haav.

Kuuntele uusi single alta.

Lisää luettavaa