Evelina esittelee kykynsä modernina rakkausrunoilijana hunajaisesti helmeilevällä kappaleellaan

Sydän sulaa -biisi on täynnä toinen toistaan makeampia ilmaisuja.

28.05.2022

Tammikuussa sydänsuruihin painottuvan surumielisen Kyynelii-kappaleen julkaissut Evelina palaa nyt täysin vastakkaisissa tunnelmissa, kun huumaavan pumpulinen Sydän sulaa -biisi sai julkaisunsa eilen. Evelinan tulevalta albumilta järjestyksessään kolmas single on nimensä veroinen rakkausbiisi, ilmentäen kaikin mahdollisin tavoin sitä suloisen samettista ensihuumapöllyä, jonka rakastuminen pökerryttävimmillään voi saada aikaan.

Kappale on kiistattoman tarttuva ja suorastaan petollisen hunajainen, sillä mitä enemmän biisin hellästi helmeilevään ilmapiiriin uppoaa, sitä intensiivisemmin sitä tekee mieli kuunnella. Sulosoinnuille ja sokerisen lumoaville kiintymyksenosoituksille rakentuva kappale on Evelinan itsensä sanoittama ja säveltämä, kun taas artistin luottotuottaja Tido vastaa biisin tuotannosta.

”Tällä biisillä mennään sinne rakkausaallon syvään päätyyn. Kaikki lähti ’Sydän sulaa’ -sanonnasta, joka on suomalaiseen – perinteisesti aika juroon – suuhun aika yllättävä sanapari”, Evelina kertoo. ”Olen aina itse ajatellut, että se on ihanan pehmeä tapa ilmaista olevansa rakastunut tai että joku asia on hellyttävä. Biisin nimen keksimisen jälkeen tämä biisi oikeastaan saneli itse itsensä.”

Suomen Def Jamille kiinnitetty Evelina keikkailee tulevana kesänä ahkerasti – tarkat ajat ja paikat löydät täältä. Alta näet Sydän sulaa -kappaleen aistillisen lyriikkavideon, joka on Evelinan visioima ja Simelius Simelius -tuotantoyhtiön toteuttama.

Lisää luettavaa