Taylor Hawkinsin muistokonsertti katsottavissa Youtubessa suorana – alkaa jo tunnin päästä!

Lähetys alkaa kello 18:30 Suomen aikaa.

03.09.2022

Alkuvuodesta 50-vuotiaana menehtyneen Foo Fighters -rumpali Taylor Hawkinsin muistoksi järjestetään kaksi massiivista konserttia. Niistä ensimmäinen on tänään.

Lontoon Wembley-stadionin lavalle nousee Foo Fightersin jäsenten lisäksi mittava joukko musiikkimaailman nimiä jättiläisistä pienempiin tekijöihin. Keikalla nähdään muun muassa Oasiksen Liam Gallagher, Queens of the Stone Age -nokkamies Joshua Homme, The Pretenders -yhtyeen perustaja Chrissie Hynde, musiikkituottaja ja cover-artisti Mark Ronson ja Supergrass-yhtye. Mukana ovat myös Queen-legendat Brian May ja Roger Taylor sekä Rushin Geddy Lee ja Alex Lifeson. Myös koomikko Dave Chappellen on ilmoitettu esiintyvän illan aikana.

Konserteilla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen. Tämän jutun kirjoitushetkellä – siis jo ennen lähetyksen alkamista – Youtubessa on lahjoitettu 4300 dollaria MusiCaresille, joka auttaa addiktioista kärsiviä musiikkialan ihmisiä.

Mikä parasta, hienoa konserttia pääsee seuraamaan suorana myös Suomessa, sillä keikka striimataan kokonaisuudessaan Youtubessa. Lähetys alkaa jo kello 18:30, ja sitä pääsee katsomaan alla olevasta upotteesta tai tästä linkistä.

Lisää luettavaa