”Täysikuu on maagista aikaa, ja silloin voi tapahtua moisia ihmeitä” – ensinäytössä Stinakon musiikkivideo

Täyden kuun aikaan -kappale on toinen julkaisu Stinako tulevalta albumilta.

16.09.2022

Laulaja-lauluntekijä Stinako eli Stina Koistinen julkaisee tänään uuden singlen nimeltä Täyden kuun aikaan. Solitin kautta ilmestyvä kappale on toinen single artistin tulevalta Ghostina-albumilta, joka ilmestyy 21.10.2022. Ainutlaatuista indiepopia tekevän Stinakon debyyttialbumi Ikuisuus ilmestyi vuonna 2019, ja se oli ehdolla Hyundai Nordic Music Prize -palkinnon saajaksi.

Tänään ilmestynyt kappale täydentyy myös musiikkivideolla, joka kehystää kiehtovilla väreillä ja aaltoilevilla muodoilla biisin teemaa.

”Täyden kuun aikaan on kappale irtipäästämisen vaikeudesta, siinä onnistumisesta sekä itse rakennetuista muureista ja niiden murtamisesta”, Stinako sanoo. ”Täysikuu on maagista aikaa, ja silloin voi tapahtua moisia ihmeitä.”

Video on Tiina Palmin käsialaa. Palm kommentoi:

”Täyden kuun aikaan -musiikkivideo kuvastaa innostuksen ja pettymyksen, ilon ja surun, onnellisuuden ja masennuksen, valon ja varjon, syntymän ja kuoleman välistä tasapainoilua, jota kaikki elämä on. Suuressa osassa videon kuvakieltä on Stinan oma liike, joka on erityisesti inspiroinut minua.”

Stinakon levynjulkaisua vietetään Korjaamolla 18.11.2022, jolloin hän esittää koko albuminsa. Lippuja tapahtumaan voi ostaa täältä.

Katso Täyden kuun aikaan -musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa