Tekashi 6ix9ine jälleen oikeudessa – väittää olevansa konkurssin partaalla

6ix9inen ongelmat jatkuvat.

14.03.2022

Muistatko vielä Tekashi 6ix9inen?

Mies pidätettiin syksyllä vuonna 2018. Syynä olivat konnuudet, joita hän teki Nine Trey Gangster Bloods -rikollisjengin kanssa. Niihin lukeutui muun muassa aseiden hallussapito- ja käyttörikoksia sekä kiristystä. Tekashi oli tuomittu paria kuukautta aiemmin neljän vuoden ehdollisen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tekashi selitteli jengikytköksiään kertomalla, että ne olivat solmittu puhtaasti hänen katu-uskottavuutensa lisäämiseksi. Alun perin 6ix9ineä uhkasi vähintään 47 vuotta vankeutta. Rikosten tunnustaminen, yhteistyöhalukkuus poliisin kanssa ja todistaminen oikeudessa kahta entistä jengiläistä vastaan kuitenkin laski räppärin tuomion kahteen vuoteen.

Tekashi pääsi vapaaksi jo aikoja sitten, mutta nyt mies on jälleen oikeudessa. Tällä kertaa kerrataan jälleen vuoden 2018 tapahtumia. Tuolloin 6ix9ine ja Nine Trey Gangsta Bloods -jengin jäsenet ryöstivät kaksi ihmistä Manhattanilla. 6ix9ine ei itse ollut mukana ryöstämässä kaksikkoa, mutta hän kuvasi kaiken videolle.

6ix9ine ja tämän kumppanit luulivat parivaljakon olevan Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön edustajia. Näin ei asian laita kuitenkaan ollut, ja 6ix9ine kumppaneineen hyökkäsi väärien ihmisten kimppuun.

6ix9inellä ja tämän jengillä oli tuolloin riitaa Rap-A-Lot Recordsin kanssa.

Complex-sivuston saamien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan 6ix9ine on kertonut nyt oikeudessa, että hänellä on taloudellisesti tiukkaa. Räppärin mukaan hän sai suuria rahasummia ennakkomaksuna tulevista levyistä ja merchadise-myynneistä ennen pidätystään, mutta nyt rahahanat on lyöty kiinni.

6ix9ine kertoo, että jos hänet tuomitaan syylliseksi, hänellä saattaa olla edessään konkurssi, ja että hänen perheensä kärsisi tästä suunnattomasti.

Lisää luettavaa