Tempparitähtiä ja hermojen menoa – ensiesityksessä Rankkalinnan video

Katso Meniks hermot? -video.

Rankkalinna julkaisi Meniks hermot? -singlen viime viikolla. Kappaleelle kuvattu musiikkivideo saa ensiesityksensä Rumban sivuilla nyt.

Kesäbiisien jälkeen Meniks hermot? kuulostaa raikkaalta vitutus-anthemilta. Bändi vahvistaa tämän tulkinnan.

”Kesärallit on nyt lallatettu taas, kun alkaa syksy lähestymään. Kyllähän koronan sekä neljän kuukauden keikkatauon ja viikkojen toimeettomana himassa makaamisen vaikutukset kuuluvat varmasti biisissä. Ketäpä ei alkaisi samat seinät ja naamat väkisinkin vähän turhauttamaan, kun ainoat virikkeet mitä aivot saa, on joko tosi-tv:tä tai tubetusta. Puolisoiden naamoista puhumattakaan”, Froundio avaa.

Biisi on Rankkalinnan aiempaan tuotantoon verraten melko synkkä ja aggressiivinen. Onko tämä tällainen kertaluontoinen vitutuksen purku, vai onko ohjelmassa lisää vastaavaa?

”Tuskin jää yhteen kertaan tällänen mättö meiltä. Jos tämä toimii yleisöön niin, tehdään lisää. Jos ei toimi, niin tehää silti. Erilainen biisi kuin yksikään aikaisempi ja erittäin virkistävää vaan tehdä ja huutaa. On ollut mielessä jo pidemmän aikaa duunata tämänkaltaista kamaa”, Lännen Prinssi kertoo.

Videolla nähdään cameo-roolissa pari Temptation Island Suomi -sarjasta tuttua herraa. Miten he päätyivät messiin ja millä mielin osallistuivat?

”Idea Temppareiden rooleista lähti siitä, että tunnetaan vanhoilta kausilta joitakin henkilöitä, joita ajateltiin pyytää mukaan. Juhannuksena eksyttiin uudelta kaudelta tuttujen Temppari-hurjien kanssa samaan mökkiin, jossa ajattelin että mitäpä voi hävitä jos kysyy? No ei hävitty mitään: ukot otti asian hyvin vastaan ja samalta seisomalta lupautuivat mukaan. Hyviä tyyppejä kaikin puolin ja hauska saada mukaan! Isot kiitokset herroille”, Lännen Prinssi sanoo.

Sickihiiri kertoo, että myös biisillä mainittu Roni Back olisi ollut mahtava saada mukaan. Tämä kuitenkin kaatui elämän realiteetteihin.

”Käytettiin videon budjetti jo kahteen savupommiin, mitkä oli ilmasia, niin ajateltiin että ensi kerralla sitten”, Sickihiiri päättää.

Katso video alta.