The Arkin Ola Salo on Juudas joka pettää Jeesuksen – saapuu myös Suomeen

Musikaali saapuu Suomeen.

Ruotsin suurimpiin musikaalitähtiin lukeutuva Peter Jöback ja The Ark -yhtyeestä tunnetuksi tullut Ola Salo nähdään uuden Jesus Christ Superstar -musikaalin pääosissa.

Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen kirjoittama klassikkomusikaali nähdään Suomessa kahdesti. Ensimmäinen esitys on 28. päivä tammikuuta 2022 ja toinen 29. päivä tammikuuta.

Suomen esitysten lipunmyynti alkaa maanantaina 30.8.2021 klo 9 Ticketmasterissa.

Näytelmässä Peter Jöback nähdään menestysmusikaalissa Jeesuksena ja Ola Salo näyttelee Juudasta.

”Oltuani Jeesuksen roolissa aiemmin, on Juudaksen saappaisiin astuminen minulle jännittävä uusi haaste. Ja oikeastaan unelma, joka minulla on ollut teini-iästä lähtien. Juudaksen rooli Jesus Christ Superstar -musikaalissa on uskomattoman hieno ja lisäksi se sisältää musiikkihistorian parhaita kappaleita. Tuntuu uskomattoman hienolta päästä tekemään tämä esitys yhdessä Peterin kanssa. Urapolkumme ovat risteilleet jo vuosikymmeniä – nyt pääsemme vihdoin tekemään yhteistyötä saman esityksen parissa. Olen täysin vakuuttunut myös siitä, että Peter tulee loistamaan Jeesuksen roolissa”, Ola Salo kertoo tiedotteessa.

Jeesuksen ja Juudas Iskariotin keskinäistä suhdetta ja Jeesuksen elämän viimeistä viikkoa kuvaava rockooppera julkaistiin ensin albumina vuonna 1970. Sittemmin musikaalia on esitetty tuhansia kertoja ympäri maailman.

Esityksen tarkemmat tiedot alla.

Jesus Christ Superstar
Perjantai 28.1.2022 klo 19.30 Hartwall Arena, Helsinki (maailmanensi-ilta)
Lauantai 29.1.2022 klo 19.30 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30
Esitys on englanninkielinen.
LIPUT:
Myyntiin ma 30.8.2021 klo 9
Palvelumaksuineen 109,50€ / 89,50€ / 69,50€ / 59,50€