The Black Eyed Peas tarttui sampleen, jonka kanssa käsillä voisi olla farssin ainekset – taisikin käydä täysin päinvastoin

Hitiltä tämä vaikuttaa.

11.10.2019

Elokuvateattereihin on saapumassa uusi Bad Boys -elokuva, Bad Boys For Life. Nyt leffaa varten on väkerretty biisi The Black Eyed Peasin toimesta. Biisillä vierailee J Balvin, yksi latinomusiikin suurimmista tähdistä. Bad Boys For Life -leffaa varten on siis käytössä kovat panokset, aivan kuten tulevan Charlien enkelit -leffan kanssa.

Uuden biisin kanssa on kokeiltu riskiä, kappaleella kun samplataan Coronan ysärihittiä Rhythm of the Night, jonka juustopitoisuutta ei riitä tuottamaan kovinkaan moni meijeri.

On siis lähellä, että härski sample kääntyisi itseään vastaan. Näin ei kuitenkaan ole, Will.I.Amin hellässä käsittelyssä biisin rummut on laskettu reggaetonin tempoon sopivaksi ja laulua on madallettu alemmas. Lopulta koko vokaaliosuus ei ryövää kappaletta, vaan toimii enemmänkin tulitukena.

Vaikuttaa siis siltä, että biisi piakkoin väijynee suoratoistolistojen kärkipäässä. Katso video alta. Leffa tulee ensi-iltaan tammikuussa 2020.

Lisää luettavaa