The Weekndin taru lähestymässä loppuaan? Tähti miettii nimensä vaihtamista

The Weeknd laulatti Twitteriä viime yönä.

04.04.2022

Poptähti The Weeknd eli Abel Tesfaye twiittaili ahkerasti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Artisti kirjoitteli seuraajiensa kanssa muun muassa musiikkivideoistaan ja kyseli, kumpi hänen uusimmista albumeistaan on parempi: vuonna 2020 ilmestynyt After Hours vai tammikuussa julkaistu Dawn FM.

The Weeknd nousi kuumaksi puheenaiheeksi Twitterissä lukuisten viestiketjujen johdosta. Eräs twiittaaja postasi joukon artistiin liittyviä sanoja ja totesi kaikkien niiden trendaavan mikroblogipalvelussa sillä hetkellä. Artisti huomasi sanojen joukossa etunimensä ja totesi: ”ehkä on aika vaihtaa artistinimeni Abeliksi”.

”Ehkä teen kuten Ye ja vaihdankin viralliseksi nimekseni Abel. Ilman sukunimeä – kuten Madonna, Cher tai Prince. En tiedä, se vaikuttaa aika isolta jutulta”, muusikko kirjoitti vain pari minuttia myöhemmin. Mies viittaa twiitissään Kanye Westiin, joka on todellakin vaihtanut koko nimekseen Ye.

Twiitit ovat keränneet lähes satatuhatta tykkäystä ja tuhansia kannustavia kommentteja. Niiden joukossa oli myös laulaja-lauluntekijä John Legendin viesti ”Abel on mahtava”, jonka jälkeen The Weekdn kirjoitti ajatuksen houkuttelevan. Jää nähtäväksi, oliko tämä pelkkää läpänheittoa vai tunnetaanko artisti pian uudella nimellä. The Weeknd on puhunut aiemminkin halustaan häivyttää ”The Weekndin hahmo”.

Katso osa twiiteistä alta.

Lisää luettavaa