Tiisu-solisti hehkuttelee kavereidensa bändiä – mutta kyllähän tämä kannattaa tsekata!

Ennakkosoitossa Torsokiistan omakustannealbumi.

19.12.2019

Torsokiista oli yhtye, josta emme tienneet muun muassa mitään, ennen sananvaihtoa Tiisu-liideri Henrik Illikaisen kanssa.

”Levyllä pistävän herkät lyriikat on ängetty vänkyräisen rockin maailmaan, jossa muiden muassa Deep Turtlelta ja Hebosagililta omatut vaikutteet paiskaavat kättä”, Illikainen kertoi ja käytti vielä musiikkikriitikonkin ymmärtämiä termejä:

”Tämä on hienoa musaa.”

Illikaisella oli tosin oja täynnä omia lehmiä: bändin jäsenet ovat hänen ystäviään ja hän on tuottanut osan albumista. Somerolais-turkulaisen trion musiikki kuitenkin resonoi sen verran, että voimme todeta: ei Illikainen jääviydestään huolimatta paskaa puhunut.

Väärässä paikassa väärään aikaan -debyyttialbumin varrella käydään läpi 90-luvun vaihtoehtoisemman rockin alagenrejen koko kirjo ja kuorrutetaan sisäänpäinkääntyneillä ja abstrakteilla kuvauksilla inhimillisistä ongelmista.

Albumi julkaistaan digitaalisesti huomenna 20. joulukuuta ja levynjulkkareita vietetään 28. joulukuuta Helsingin Käpylän Cactus-ravintolassa. Fyysinen julkaisu on ilmeisesti luvassa ensi vuoden puolella. Mutta pitemmittä puheitta: kuuntelepa itse.

Lisää luettavaa