Toiseen ihmiseen koukuttumisen synkistä seurauksista avautui ehtymätön lähde tanssilattioille kelpaavaa musiikkia

Kaip julkaisi kappaleen, joka on ensimmäinen lohkaisu tunteellisia mutta sitäkin tanssittavampia biisejä sisältävältä albumilta.

08.05.2022

Kaihoisasti kaikuvaa mutta tanssittavaa musiikkia tekevä Kaip julkaisi perjantaina kappaleen, joka raottaa ensimmäisenä julkaistuna singlenä artistin tulevaa albumia. Viime lokakuussa Sonyn kautta Sadhall-nimisen debyyttilevynsä julkaissut pop-muusikko osoittaa Tyhmä sydän -kappaleellaan olevansa edelleen suurien ja tunteita herättävien aiheiden äärellä, sillä biisissä käsitellään tuhoisan ihmissuhteen peruuttamattomia vaikutuksia.

”Tyhmä sydän kertoo myrkyllisestä ihmissuhteesta ja toiseen koukuttumisesta”, Kaip eli Ilari Kaipainen kertoo. ”Kappale on mun oman tunne-elämän tunnari. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kirjoitan aiheesta. Kun tein Sadhall-levyä, olin sen teossa ihan loppusuoralla, ja teimme Pimeyteen-biisiä. Silloin mä ensimmäistä kertaa avasin tällaisia kokemuksia oman biisini tekstiin.”

Kaipin toisella albumilla lienee odotettavissa aiheen käsittelyä monenlaisista näkökulmista, sillä Tyhmä sydän ei ole ainoa haitallisia ihmissuhteita käsittelevä kappale.

”Avasin Pimeyteen-kappaletta tehdessä jonkun hanan, joka ei ole vieläkään sulkeutunut. Sen jälkeen olen kirjoittanut useita ja useita biisejä liittyen samoihin juttuihin. Mulla on jo nyt vahva fiilis, että seuraava täyspitkä tulee käsittelemään näitä aiheita paljon. Tyhmä sydän on tunteellinen bängeri, joka toimii kuulokkeista ja keikoilla, eli kaikki mitä musaltani haluan”, Kaipainen sanoo.

Tyhmä sydän ainakin täyttää edellä mainitut vaatimukset erinomaisesti, sillä vakavasta ja suuresta aiheestaan huolimatta kappale vie ensi-iskuistaan lähtien humuisten tanssilattioiden ja hämärien yöseikkailujen maailmaan.

Lisää luettavaa