Tommi Läntinen julkaisi ensimmäisen levynsä kymmeneen vuoteen: ”Tämä on mun käsitys rockista 2020-luvulla”

Länältä uusi levy!

18.02.2022

Tommi Läntinen on julkaissut tänään uuden albumin Elämä kantaa mua.

Levy on Länän ensimmäinen kymmeneen vuoteen. Kuten monet Rumbaa seuraavat varmasti tietävät, Tommi osallistuu UMK-kilpailun finaaliin 26. päivä helmikuuta 2022 albumin nimisinglellä Elämä kantaa mua.

Tommi on työstänyt uutta albumiaan huolella reilun vuoden ajan yhdessä tuottajien Aki Sihvosen ja Erno Laitisen kanssa. Vastaavana tuottajana on toiminut Vallila Music Housen Gabi Hakanen.

”Tämä on mun käsitys rockista 2020-luvulla”, Tommi sanoo ja jatkaa kertoen muun muassa yhteistyöstä eri tuottajien kanssa seuraavaa:

”Meillä oli koko ajan yhtenevä näkemys siitä, miltä mun musan haluttiin kuulostavan tässä ajassa. Kivaa oli, vaikka välillä oli myös haasteita matkassa, kun hioimme lopputulosta. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja rohkenen väittää, että kyseessä on urani paras albumikokonaisuus.”

Tommi on sanoittanut ja säveltänyt suuren osan kappaleistaan yhdessä Janne Rintalan ja Aki Sihvosen kanssa, mutta mukana on myös muita kirjoittajia, kuten Lauri Tähkä ja Timo Kiiskinen, joiden käsialaa on levyn ensimmäisen single, Metsäjätti-elokuvan tunnuskappale Meidän murusia.

Uutuussingle Elämä kantaa mua on Haloo Helsinki! -yhtyeen Leo Hakasen ja Jere Marttilan säveltämä ja Elli Haloon sanoittama. Kirjoittajina uutuuslevyllä vierailevat myös Samuli Sirviö, Leo Stillman ja Tommin poika Ilmari Läntinen.

Kuuntele albumi alta.

Lisää luettavaa