”Tuntuu, että oon mun uralla uuden alun edessä” – Aste julkaisi uuden singlen

Uutta Astetta.

26.02.2024

Monia hittejä takonut pitkän linjan suomiräppäri Aste on julkaissut uuden singlen kahdeksannelta albumiltaan.

Chakrat sekasin -nimistä uutuusbiisiä on ollut mukana loihtimassa tuottaja Rafael Elivuo, joka työskenteli myös viime kesänä julkaistulla, Diandran fiittaamalla Köyhä laulaa -singlellä. Tulevalta levyltä on aiemmin julkaistu myös Emen fiittaama Mikä-Mikä-Maa sekä kultarajan ylittänyt Kaupunkilegendoi.

Aste on kertonut uudesta albumistaan seuraavaa:

”On ollut mahtavaa tehdä Rafan kanssa uutta musaa ja tulevaa albumia. Ollaan löydetty yhteinen suunta ja musiikillinen missio, jota päästään nyt esittelemään. Oon koko uran ajan inspiroitunut ensisijaisesti eurooppalaisesta räpistä ja se soundi kuuluu myös tulevalla levyllä. Suomalaisten räppärien sijaan koen mun hengenheimolaisiksi sellaset eurooppalaiset nimet kuin Noizy, RAF Camora, GIMS ja Petter”, artisti kuvailee ja jatkaa:

”Yleisemminkin tuntuu, että oon mun uralla uuden alun edessä. Oon tehnyt tätä jo 15 vuotta ammatiksi, mutta tosi rennosti enkä oo stressannut tai puristanut mailaa. Nyt on sellainen olo, että on intohimo tehdä kovempaa ja nostaa joka osa-alueella tasoa. Musatuotannon ohella ollaan laitettu live kokonaan uusiksi ja jatkossa Aste-livessä on aina bändi mukana ja vanhatkin hitit on sovitettu uusiksi.”

Kuuntele perjantaina julkaistu kappale alta.

Lisää luettavaa