Useita miljardeja striimauksia Spotifyssa kerännyt ja naispuolisena räppärinä listahistoriaa tehnyt artisti julkaisi ensimmäisen oman biisinsä yli vuoteen

Cardi B:n kappaleessa ovat mukana Lil Durk ja Ye.

03.07.2022

Perjantaina saatiin uutta musiikkia Cardi B:ltä, mikä merkitsee artistin ensimmäistä omaa singleä yli vuoteen. Lil Durk ja Ye eli Kanye West vierailevat tällä Hot Shit -nimen saaneella kappaleella, ja tuotannon takaa löytyy Tay Keith. Keith on aiemmin työskennellyt muun muassa Draken, Lil Nas X:n ja Travis Scottin kanssa. Kappaleen armottomalla peräänantamattomuudella paukkuva biitti onkin sen verran priimaa, että se julkaistiin myös instrumentaalina.

Toki kuitenkin räppienkin kera oleva versio on kuuntelemisen arvoinen. Cardi B:n asenne on tuttuun tapaan luodinkestävän itsevarma, kun tämä ”top bitch” kertoo missä kaikessa häntä ei ole voittaminen. Lil Durk tulee kappaleeseen korkeuksissa huitelevalla energialla, toimittaen riiminsä reippaan innostuneesti. Ye taas pysyttelee maltillisemmissa tyyleissä, antaen itsestään pohdiskelevamman mielikuvan peilaten räpeissään todellisuutta itseensä kohdistuviin kuulopuheisiin.

Cardi B:n edellinen single Up pääsi Billboard 100 -listan kärkipaikalle. Kyseessä oli jo viides Cardi B:n biisi, joka kipusi kyseisen listan ensimmäiselle sijalle, tehden Cardi B:stä ensimmäisen naispuolisen räppärin, joka tällaiseen saavutukseen yltää. Suomessakin Up-biisi striimasi kultaa.

Kuuntele Hot Shit alta.

Lisää luettavaa