Uudesta hittisarjasta löytyy kohtaus, joka on pyhitetty Hanoi Rocksin hehkutteluun: ”Se on kaikkien aikojen paras bändi”

Hanoit keräävät hehkutusta Gunnilta.

Suomessa HBO-kanavalla nähtävässä Peacemaker-supersankarisarjassa nähtiin kokonainen kohtaus, jonka pääasiallinen idea oli yksinkertainen: Hanoi Rocks on kovinta koskaan.

Kerroimme sarjan luojan ja ohjaajan James Gunnin suomimusadiggailusta aiemmin tällä viikolla täällä.

”HBO:n Peacemaker-sarjan torstaina ilmestyvässä jaksossa soi Hanoi Rocks. Asiasta kertoi supersankarisarjan ohjaaja James Gunn.

”Päivitin soittolistalleni seuraavassa jaksossa soivaa musaa. Mukana on yksi kaikkien aikojen suosikkibändeistäni, Hanoi Rocks”, Gunn kertoi Twitterissä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Gunn on nostanut jalustalle suomalaista rockia: Peacemakerin ensimmäisessä jaksossa levyhyllystä pilkottaa Hanoi Rocksin Two Steps from the Move. Toisessa jaksossa puolestaan soi Santa Cruzin versio Drag Me Down -kappaleesta”, kerroimme uutisessa.

Gunnin diggailu ei loppunut vain tähän, vaan uusimmassa jaksossa on kokonainen kohtaus, joka on pyhitetty Hanoi Rocksin hehkutukselle. Minuutin mittaisessa kohtauksessa kerrotaan, miten Hanoi Rocks on kaikkien aikojen paras bändi. Eräältä sarjan hahmoista löytyy jopa tatuoituna käsivarteen teksti 11th Street Kids, joka on tietenkin viittaus Hanoi Rocksin saman nimiseen biisiin. Sarjassa tämä hahmo kertoo nähneensä Hanoit livenä 14-vuotiaana Suomessa.

Kohtaus loppuu siihen, kun John Cenan esittämä Peacemaker laittaa 11th Street Kidsin soimaan.

Tsekkaile kohtaus alta.

YouTube video

Lisää luettavaa