Uusi punktapahtuma Helsinkiin – näe huomisen supertähdet jo ennakkoon

Love is Punk -festivaali järjestetään lokakuussa.

12.09.2023

Love Is Punk -festivaali järjestetään ensimmäistä kertaa 7. päivä lokakuuta Helsingissä, On The Rocksissa. Ensimmäisen illan ohjelmistossa ovat Love Is Punk -perheen jäsenet Rasvamaksa, Clarkkent ja Lame Duck. Love Is Punk -festivaaleilla esiintyviä bändejä yhdistää energinen livemeno ja rakkaus punkiin.

Love Is Punk Fest on uusi punk-rockiin keskittyvä musiikkitapahtuma, joka kiertää ensi vuonna ympäriä Suomea. Tapahtuman on suunnitellut tuoretta Live Is Punk -ohjelmatoimistoa ja Love Is Punk Records -levy-yhtiötä pyörittävä Jani ”Jansku” Tanskanen.

”Meillä on tavoitteena tuottaa yleisölle minifestareita, joissa on paljon hyvää musaa ja hauskaa oheistoimintaa. Ensimmäisillä festeillä järjestetään pöytäfudisturnaus, jossa halukkaat pääsevät haastamaan bändien jäseniä”, Jansku kertoo.

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä. Liput ovat myynnissä Tiketissä täällä. Ja sanottakoon, että Rasvamaksan ystäville on Rumban sivuilla tiedossa ja kuultavissa ilouutisia huomenna – pysy kanavalla, kuten sanonta kuuluu!

Lisää luettavaa