Uusi suomalaisyhtye vilisee kokeneempaa soittajakaartia – Jon Spencer, Captain Beefheart, The Stooges sekä Tom Waits mainittu!

Soisesta Suomesta kajahtaa.

10.07.2024

Goblin Shark on tuore suomalaisyhtye, jonka nimen yhteydessä tiedote mainitsee bändit ja esiintyjät kuten Jon Spencer Blues Explosion, Captain Beefheart, The Stooges sekä Tom Waits. Tästä saanee hieman esimakua siitä, mitä on tulossa.

Ja jos tämä ei vielä riitä vakuuttamaan bändin hyvyydestä, niin ehkäpä sitten yhtyeen jäsenistö. Yhtyeen kitaristi/laulaja Faarao Pirttikangas on soolouransa lisäksi soittanut yhtyeissä kuten Cosmo Jones Beat Machine sekä Astro Can Caravan. Toinen kitaristilaulaja Taskinen on levyttänyt ja kiertänyt maailmaa yhtyeissä kuten Black Magic Six tai Disgrace. Rumpali Neuvosen vyöllä on mittava läjä projekteja sekä edustuksia erilaisten orkestraatioiden kanssa, kuten Elephant Bell sekä Peijas.

Sveitsiläinen Voodoo Rhythm Records julkaisee yhtyeen debyyttilevyn Rat Bone 2. päivä elokuuta vinyylinä, cd:nä sekä digitaalisesti. Levyltä on julkaistu tällä viikolla ensimmäiset maistiaiset Mumbai Mama sekä Genghis Khan. Mumbai Maman voit kuunnella alta, Genghis Khanin voit kuunnella Voodoo Rhythm Recordsin Bandcamp-sivuilta täältä.

Lisää luettavaa