Vaikutteita punkista, gospelista, hip hopista ja slaavilaisesta perinteestä – Pastis-helsinkiläisyhtyeen uutukainen ennakossa

Pastiksen levy ennakossa!

31.01.2023

Helsinkiläisyhtye Pastis julkaisee kakkosalbuminsa Pastis perjantaina 3. helmikuuta. Albumi on tästä päivstä lähtien ennakkosoitossa Rumban sivuilla.

Monissa liemissä keitetyn tuottajanero Lauri Elorannan tuottamalta levyltä huokuu nuorten aikuisten kokema kaipuu ja melankolia, mutta myös toiveikkuus, joita höystetään modernilla ja isolla soundilla.

Levyn teksteistä moni käsittelee yhtyeen laulajan Markus Nymalmin Lontoon vuosia.

”Niinä aikoina tuli elettyä aika vauhdikasta elämää, monessa mun biisissä tällä levyllä on sitä melankoliaa mitä silloin oli: luulin että juhliminen ja vauhdikas elämä olisi tosi hyvä juttu, ja silti tuntui että jotain puuttuu. Nyt elämään on löytynyt rauha mitä silloin ei ollut, mutta toisaalta sitä vauhtiakin toisinaan ikävöi”, Markus kertoo.

Vaikutteita levylle on saatu niin punkista, gospelista, hip hopista kuin jopa slaavilaisesta perinteestä, unohtamatta myöskään legendaarisia Rollareita.

Levyn julkaisukeikka nähdään Helsingin Kuudennella linjalla perjantaina 10. helmikuuta. Yhtye jakaa illan myös uuden albuminsa julkaisevan Sam Shinglerin kanssa. Tapahtuman Facebook-sivulle pääset tästä.

Kuuntele levy alta.

Lisää luettavaa