Vaimonsa palkkamurhasuunnitelmasta tuomittu laulaja sytytti itsensä tuleen

Tim Lambesis poltti itsensä vahingossa pahasti.

As I Lay Dying -metalliyhtyeen laulaja Tim Lambesis tuomittiin vuonna 2014 kuudeksi vuodeksi vankeuteen vaimonsa salamurhan suunnittelusta.

Tim Lambesis jäi kiinni, kun hän tarjosi rahaa valeasuiselle poliisille, jotta tämä tappaisi Lambesisin vaimon. Tätä ennen Lambesis oli hakenut avioeroa vaimostaan. Lambesis oli tuolloin ollut vaimonsa kanssa naimisissa kahdeksan vuotta. Heillä oli kolme adoptiolasta.

Kuuden vuoden tuomiostaan Lambesis istui ainoastaan kaksi vuotta, sillä hänet vapautettiin vankilasta 17. joulukuuta 2016.

Nyt Lambesis on kertonut Instagramissa polttaneensa vahingossa 25 prosenttia kehostaan. Lambesis oli sytyttämässä isoa nuotiota kaasupullon avulla, kun kaasupullon korkki irtosi pullosta kokonaan. Kaasu ja tuli eivät ole ystäviä keskenään, ja syntyi valtava tulipallo, joka siis poltti 25 prosenttia Lambesisin ihosta.

As I Lay Dying otti Lambesisin takasin yhtyeeseen vuonna 2018. Vuonna 2019 yhtye julkaisi albumin Shaped by Fire.

Bändiin palattuaan Lambesis kertoi, että hänen steroidien käyttönsä oli syy hänen aiempiin mielipuolisiin suunnitelmiinsa. Tuolloin hän lupasi käyttää loppuelämänsä siihen, että voi auttaa ihmisiä pois huumeiden ja päihteiden väärinkäytön parista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Tim Lambesis (@timlambesis) jakama julkaisu