Vain elämää -sarjan toisen kauden nimet vuodettiin – muiden muassa Jukka Poika itkee kesällä Hirvensalmella

Puoliltapäivin julkistettu uutinen järjettömän suositun musiikkirealityn jatkokaudesta oli verhottu arvoituksiin. Seitsemän päivää kuitenkin väittää ratkaisseensa Vain elämää -koodin.

Kuva: Nelonen

Suomen musiikkiala osti itselleen viime syksynä roppakaupalla uusia elinkuukausia hollantilaisen De beste zangers van Nederland -formaatin valtoimenaan kyynelehtivänä ugrisovituksena. Jokainen suomalainen katsoi Vain elämää -tv-sarjan ja uusintamaratonin, kävi Vain elämää -joulukonserteissa ja osti tietenkin kaikki Vain elämää -albumit. Kokoelmalevyjä myytiin yhteensä neljännesmiljoona kappaletta eikä kukaan tiedä, miten hirvittävän paljon tv-julkisuus kohensi yksittäisten artistien myyntitilastoja.

Iltalehden kertoman mukaan Nelonen varmisti tänään keskipäivän aikoihin, että se on valinnut uudet artistit aterioimaan ja leikkimään Hirvensalmella Mikkelin lähellä. Nimiä ei kerrottu, sillä Nelonen Median omistama radioasema Suomipop halusi järjestää veikkauskilpailun osallistujista.

Kuinka ollakaan, Seitsemän päivää ilmoitti saaneensa tietää nimet. Maksumuurin taakse kätketty nimilista ei kauan pysynyt piilossa. Erityisesti mikkeliläistä Länsi-Savo-lehteä kiinnosti tietää, ketkä suomalaisen kevyen musiikin supertähdet tulevat temmeltämään heidän tiluksilleen.

Ja nämä he siis SeiskaLiven (ja sitä lainanneen mikkeliläismedian) mukaan ovat: Anna Abreu, Laura Närhi, Maarit Hurmerinta, Juha Tapio, Ilkka Alanko, Jukka Poika ja Pauli Hanhiniemi. Kuvauksetkin kuulemma alkavat aivan näillä näppylöillä.

Mikäli tieto pitää likikään paikkaansa, kannattaa kaivaa jo nenäliinat valmiiksi. Jukka Pojan rennot reggaeversiot Kolmas nainen -klassikoista saattavat pusertaa kyyneleen raavaammankin miehen silmäkulmaan.

Korjattu: Vain elämää -sarjan kuvauspaikka sijaitsee Hirvensalmella, ei Mikkelissä. Hirvensalmen kunta kuuluu Mikkelin seutukuntaan.