Vanha testamentti ensi viikolla suoratoistopalveluihin

Versace Henrikin Vanha testamentti näkee päivänvalon hyvin pian.

Versace Henrik tuli kaiken kansan tietoisuuteen useine eri julkaisuineen viime vuonna. Tänä vuonna Versace Henrik hävisi kaiken kansan tietoisuudesta, koska hän poisti musisoinnit omista julkaisukanavistaan. Esimerkiksi maan mainiota Pöljävideota ei ole tästä syystä päässyt ihastelemaan.

Henrik on tänä aikana hypettänyt omaa Vanha testamentti -julkaisuaan. Erinäiset näytteet ovat antaneet kuvan siitä, että kyseessä olisi jonkinlainen punk rock -kokonaisuus, mutta aivan täyttä selvyyttä emme ole asiasta saaneet.

Odotus päättyy 24.10. kun suomiräpin todellinen taiteilija julkaisee Vanhan testamentin. Kaikesta päätellen Henrik on myös pistänyt nimensä papereihin, koska Vanha testamentti julkaistaan Katakombin kautta. Eli juuri sen samaisen levy-yhtiön kautta, jonka taustalla muun muassa Evil Stöö häärii. Vaikka Henrik on vannonnut itsenäisen toiminnan nimeen, niin levytyssopimus ei ole tässä tapauksessa ihminen, onhan Stöö esittänyt oman kunnianosoituksensa Henrikille, siitä voit lukea lisää täällä.

Henrik julkaisi Vanhasta testamentista teaser-videon Facebookissa. Tämän lisäksi Henrik julkaisi Pre-ep:n, joka toimi ensimakuna tulevalle. Siihen voit tutustua täällä.