Varoitus: Ismo Alangon uudella EP:llä on niin nerokas nimi ja yllättävä coveri, että saatat tukehtua aamukahviisi

Viime syksynä kehutun Ismo Kullervo Alanko -albumin julkaissut Ismo Alanko yllättää 1. huhtikuuta julkaisemalla jo nyt uutta musiikkia, tällä kertaa EP-muodossa. Tämä on jo siksikin yllättävää, että Alanko on viimeksi julkaissut EP-levyjä Sielun Veljien kanssa 1980-luvulla, mikä tekee uudesta julkaisusta hänen soolouransa ensimmäisen EP:n.

Aprillipäivänä julkaistava EP kantaa lisäksi nerokasta nimeä, sillä viiden kappaleen levy on nimetty arkipäiväisellä fraasilla, jonka kuulemme miltein päivittäin kauppojen kassoilla. EP on nimeltään Pannaanko pakasteet pieneen pussiin.

EP poikkeaa viime syksynä julkaistusta, rauhallisesta albumista, ja on tiedotteen mukaan ”rento ja hillitön, samalla hilpeä mutta synkeä.” Kuulostaa erittäin lupaavalta kuvaukselta kaikkille Alangon musiikin ystäville!

Ensimmäinen single Aino ja Ali (pannaanko pakasteet pieneen pussiin?) julkaistaan 24. maaliskuuta, mutta sitäkin enemmän odotamme EP:n yllätyscoveria. Hyvin vähän muiden kappaleita tulkinnut Alanko on nimittäin taltioinut uudelle EP:lle oman versionsa Irwin Goodmanin klassikosta Rentun ruusu, josta on tiedotteen mukaan ”riisuttu kaikki alkuperäisversion rempseys ja rappioromantiikka.” Tätä korutonta cover-kappaletta jäämme odottamaan innolla.

Tässä vielä Pannaanko pakasteet pieneen pussiin -EP:n biisilista:

  1. Aino ja Ali (pannaanko pakasteet pieneen pussiin?)
  2. Ei naurata
  3. Vanha hörhö
  4. Rentun ruusu
  5. Avoin kirja

Lisää luettavaa