Venomin alkuperäisjäsenet perustivat Venomin rinnalle Venomia soittavan yhtyeen Venom Inc. Mitä?

25.04.2015

Kun jatkossa etsii Venomin keikkoja lipunmyynnistä, kannattaa olla tarkkana, minkä yhtyeen keikalle on menossa. Black/thrash metal -kulttibändin alkuperäinen kitaristi Jeff “Mantas” Dunn ja alkuperäinen rumpali Anthony “Abaddon” Bray nimittäin perustivat entisen Venom-laulaja-basisti Tony “Demolition Man” Dolanin kanssa uuden kokoonpanon nimeltä Venom Inc.

Uusi yhtye soittaa Venomin klassikkokappaleita. Se tekee debyyttiesiintymisensä Saksassa tänä viikonloppuna, on lähdössä Euroopan-kiertueelle syyskuussa ja on lisäksi aikeissa tehdä uuden albumin. Hämmentävää tästä tekee se, että alkuperäisen laulaja-basisti Conrad “Cronos” Lantin yhtye ‘Venom’ jatkaa edelleen alkuperäisellä nimellä. Näin ollen vaikuttaa siltä, että Venomin kappaleita voi jatkossa kuulla kahden eri bändin esittämänä.

Dunn tyrmäsi viime vuonna huhut mahdollisesta alkuperäiskokoonpanon yhdistymisestä, ja kertoi, ettei Cronoskaan ollut tästä innostunut. Cronos sai kuitenkin luvan jatkaa alkuperäisellä nimellä uuden kitaristin ja rumpalin kanssa.

Klassinen Venom-kokoonpano – Lant, Dunn ja Bray – on monesti nostettu black metallin ja varhaisen extreme metallin edelläkävijäksi.

Asiasta uutisoi Blabbermouth. Rumba lupaa olla käyttämättä sanaa ‘Venom’ enää tämän viikonlopun aikana.

YouTube video

Lisää luettavaa