Vielä on festarikesää jäljellä – Tapiola-festivaali tuo eurodance-tähdet ja suomipopparit Espooseen

Tapiola-festivaali järjestetään 19.–20. elokuuta.

17.08.2022

Vieläkö riittää energiaa festarihommiin? Espoossa olisi tarjolla ensi viikonloppuna pop-osaston huumaa, kun Tapiola-festivaali järjestetään Tapiolan Urheilupuistossa 19.–20. elokuuta. Festivaali kehuu olevansa viittä vaille loppuunmyyty, mutta jonkun verran lippuja on vielä halukkaille tarjolla.

Tapahtumassa konsertoi pitkä rivi kotimaisia nimiä sekä 1990-luvulta tuttuja eurodance-kokoonpanoja. Suomipoppareista ja -rokkareista paikalla ovat Haloo Helsinki, The Rasmus, Sanni, Pyhimys, Gasellit, Chisu, JVG, Olavi Uusivirta, Mariska, Ismo Alanko, Arttu Wiskari, Apulanta, Erika Vikman, Maustetytöt & Agents, Happoradio, Ellinoora, J. Karjalainen, Elastinen, Mikael Gabriel, Jannika B, Reino Nordin ja Teflon Brothers. Ulkomaisia artisteja ovat puolestaan muun muassa Solid Base, Masterboy, Dr Alban, Günther, Pandora ja Basic Element, jotka nousevat Metro-areenan sisälavalle 1990-luvun Retroperjantain tunnelmissa kotimaisten Aikakoneen ja Waldo’s Peoplen kera.

Tapiola-festivaalin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa ja Tiketissä. Festivaalin ikäraja on K-18. Lippujen hinnat ovat ennakkoon 79–129 euroa, porteilla hinnat ovat kympin pari kalliimmat. Rumbaa kustantava Pop Media on festivaalia järjestävän Loud’N’Liven kaupallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa