”Vielkin venaan plattaa, mutta alkaa tuntuu et nää ei saa muut kuin memei aikaan” – Matti 8 hyppäsi pihvin kimppuun

Matti 8 julkaisi uuden kappaleen.

02.06.2018

Draken ja Pusha T:n riitely on tällä hetkellä todennäköisesti musiikkimedioiden eniten seuraama tapahtumasarja, mitä nyt Kanye Westin uusi levy toi tälle kaikelle pienen tauon. Draken ja Pusha T:n riitely eli räppibiiffi eli pihvi yltää omalla tavallaan Suomeen asti, kun Töölön Ketterästä tuttu Matti 8 julkaisi Draken Pusha T -tylytyksenä toimineen Duppy Freestylen pohjaa lainaavan Älä maindaa -kappaleen

Biisillä ollaan samoin tavoin vastaamassa takaisin johonkin asiaan, mutta Matti 8 ei koko kappaleen aikana mainitse kohdettaan/kohteitaan nimeltä. Pientä salapoliisityötä tekemällä vastaus löytynee nopeasti.

Matti 8 riimittelee heti kärkeen seuraavasti:

”Taas puolet räppigeimist mutisee, jengi flexaa kädes osamaksujubileet. Ne tarvii uusii tapoi päästä Rumban uutisee, mee Klangiin, jos haluut nähä kun kalat ulisee.”

Pian räppäri kertaa omia saavutuksiaan ja kyselee vastaavien tekojen perään:
”Oon ollut tekee radioo, mis sä oot ollu? Julkaisin just levyn, mis sä oot ollu?” / ”Vielki venaan plattaa, mutta alkaa tuntuu et nää ei saa muut kuin memei aikaan. Jos sanat pystyis tappaa, mut jos niil ei oo sanoi, eikä saa ees biisei aikaan.”

Biisin loppupuolella Matti 8 viittaa vielä suomigrimen suuntaan:
”Kaikki tuntee kaikki, turha ottaa matsii. Esimerkiksi jos sä fiilaat suomigrimee, niin sä fiilaat mua tai kolmee faijahippii pitää maskii.”

Lisää riimejä on vielä analysoitavaksi, joten jos haluat hypätä mahdollisen räppibiiffin äärelle, niin kuuntele biisi alta.

Lisää luettavaa