Vihdoinkin! Tätä on odotettu: Cheekin baarin nimi shokkipaljastettu ja ennakkoilmoittautuminen avajaisiltaan shokkiavattu

Muusikko Jare Tiihosen Liiga Music Oy:n, tuottaja Kalle Kallosen ja Restamax Oyj:n omistama yökerho Skohan avautuu perjantaina kuun viimeinen päivä kello 23.59.

Samalla paljastettin ravintolan nimi, joka on Skohan. Nimi viittaa paikalla aiemmin sijainneeseen, vuonna 1965 purettuun uusrenessanssityyliseen Skohan taloon.

Nyt avajaisiltaan voi ilmoittautua ennakkoon mukaan. Kyllä, suuren maailman tyyliin paikalle ei haluta hallitsematonta ihmis(käki)massaa, vaan mukaan kekkereihin pääsevät vain ennakkoilmoittautuneet. Heistäkään eivät tietenkään kaikki mahdu sisään.

Skohan nyt!

Skohanin remppaan on laitettu rahaa haisemaan kunniakkaat kaksi miljoonaa euroa. Luonnollisesti yökerhossa on eksklusiivinen kutsuvierasklubi X, joka toimii vieraslistaperiaatteella.

Positiivista on se, että avajaisviikonloppuna musiikkia soittavat Dj Mista S, Dj Luoma, D.R.E.A.M., Dj Taste, Hoodwatch, Dj Ewok ja Dj Vicky, eli musapuoli on ainakin kunnossa.

Mikäli tämä kuulostaa juuri sellaiselta asialta, johon aivan välttämättä haluat mukaan, niin ennakkoilmoittaumisia otetaan vastaan täällä.