”Viimeiset rippeet epäilyksistä jäävät viimeistään nyt menneisyyteen” – Jyväskylästä jälleen erittäin varteenotettavaa räppiä

Konsta Original on tuottanut uuden kappaleensa yhdessä Pielmannin kanssa.

21.10.2022

Jyväskylästä lähtöisin oleva artisti Konsta Original on työstänyt uutta musiikkia yhdessä tuottajiensa Pielmannin (tunnettu myös Axel Kalana), Stidin ja Maar Beatsin kanssa. Tänään ilmestyi hänen uusin kappaleensa Kengät ei kastu, jonka hän on tuottanut Pielmannin kanssa, sekä myös musiikkivideo kappaleeseen. Konsta Original tunnettiin ennen Konstaog:na, mutta alkuvuodesta 2021 hän teki nimenvaihdoksen myötä myös suunnanmuutoksen musiikissaan.

”Kengät ei kastu kertoo arvoistani ja tavoistani, jotka koen olevan merkityksellisiä pitkäkestoiselle menestymiselle”, Konsta Original kertoo. ”Itselle tärkeitä arvoja ovat muun muassa muiden kunnioittaminen, avoimuus omille virheille ja niistä oppiminen sekä usko hyvän puolella tekemiseen.”

Kappale tiivistääkin sekä sen eteenpäin menevän sähköisen energian jota menestymiseen tarvitaan, että tietynlaisen jalat maassa -asenteen. Turhia ei tarvitse mielistellä, mutta oma jengi ympärillä on korvaamaton.

”Haluan välittää kuulijoilleni motivaatiota, inspiraatiota sekä intohimoa, ja tämä biisi on just sitä. Kengät ei kastu on tietyllä tapaa pölyjen karistelua olkapäiltä eli viimeiset rippeet epäilyksistä ja muiden antamasta epävarmuudesta jäävät viimeistään nyt menneisyyteen.”

Itsevarmuus korostuu kappaleen musiikkivideossa, josta välittyy vahvasti usko omaan osaamiseen. Voit katsoa sen alta – videon on tehnyt Hena.

 

Lisää luettavaa