Viisi vuotta sitten junnut olivat töissä, ja nyt poimitaan hedelmät – melodista trap-musiikkia tekevän artistin kappale on kunnianhimoinen, mutta syystä

Kato mua nyt, usuttaa Davi.

10.07.2022

Melodista trap-musiikkia tekevä Davi eli aiemmin Deezydavidina tunnettu artisti julkaisi perjantaina uutta musiikkia, jossa vierailevat Cledos ja Fabe. Kappaleen tuotannosta löytyvät Fractious Frank, CashBangaz ja SMO. Parikymppinen helsinkiläinen Davi kuuluu Babyface-levymerkin uusimpiin kiinnityksiin, ja tuli aikoinaan tunnetuksi Cledoksen vuonna 2017 julkaistun Töis-kappaleen kautta. Tänä vuonna Davi on tehnyt yhteistyötä muun muassa Ettan kanssa.

Perjantaina ilmestynyt biisi on nimeltään Kato mua nyt. Kappaleen tarinassa seurataan perinteistä ryysyistä rikkauksiin -tyyppistä punaista lankaa, vaikkakin täysin perinteistä poikkeavin menetelmin. Raikkaalla ja päällikkömäisellä asenteella kolmikko tarjoaa oman versionsa siitä, mitä tarkoittaa olla suosion huipulla. Kuului siihen sitten epärehellisten ihmisten bongaaminen kun nämä yrittävät rahanhimoissaan luikerrella ystäviksi, tai erinäisiin rahallisesti tai imagollisesti arvokkaisiin asioihin satsaaminen, kappaleessa osoitetaan miksi kova työ ja valvotut yöt näyttävät kannattavan.

Kuitenkin erityisen arvostettavaa biisissä on se tapa, jolla nämä äsken mainitut asiat ilmaistaan. Kappale on nimittäin kiinnostava sekoitelma räppiä ja laulua, kuten varsinkin Cledoksen ja Davin tapoihin kuuluu. Melodisuuden laineilla ratsastaminen pehmentää mahtipontista biittiä, joka kuitenkin kaikessa pauhussaan sopii kunnianhimoisuutensa puolesta kappaleen mestarillisuutta korostavaan teemaan.

Davin viime vuonna ilmestynyt Exit-single nousi TikTok-ilmiöksi, ja on saanut Spotifyssa reilusti yli miljoona striimiä.

Jiyar Seyyedin ohjaama Kato mua nyt -musiikkivideo löytyy alta.

Lisää luettavaa