Vilma Alina sai voimaeläimen jahtaamiseen seurakseen suomiräpin voimaeläimet – ota uusi kappale haltuun

Vilma Alinalta mukavaa kuunneltavaa.

Vilma Alina tunnetaan esimerkiksi Juha88-hitistä, jolla vieraili Teflon Brothers. Nyt diskojytinä muuttuu täysin ja Teflon Brothers vaihtuu Gaselleihin. Uusi kappale on nimeltään Voimaeläin.

Tietyllä tapaa Juha88 ja Voimaeläin biisissä on sama perusidea, mutta toteutustapa on hyvin erilainen.

Biisistä Vilma Alina kertoo seuraavasti:

”Olin jo aika kauan pyöritellyt tätä biisi-idistä ja kirjotellut monia eri tekstiversioita ennen kuin todella päätin tarttua tähän pari kuukautta sitten. Kun biisi alkoi lopulta saamaan muotoaan, tajuttiin että Gasellit olis täydellinen featti. Oli tosi hauskaa pallotella ja työstää tätä Gasellien kanssa eteenpäin, ja lopputuloksesta tuli vielä parempi kuin osasin kuvitellakaan! Voimaeläin on rehellinen hyvän mielen söpöstelybiisi, mikä ois parempaa ku rakastuminen? Ja eläimet.”

Gasellit kertoo Vilma Alinan messiin laukkaamisesta seuraavasti

”Oltiin ehkä hieman yllättyneitäkin, kun Vilma Alina jonkin aikaa sitten pyysi meitä mukaan tekemään uutta biisiään. Ollaan taidettu vierailla viimeksi koko bändin voimin Teflon Brothersin kappaleella vuonna 2013. Lähdettiin avoimin mielin kuuntelemaan Vilman demoa ja todettiin se meidän mielestä raikkaaksi ja kiinnostavaksi. Niinpä me lähdettiin mukaan ja biisiä oli itse asiassa tosi hauska pyöritellä ja tehdä yhdessä. Kiitos siitä mukana olleille!”

Kuten Gasellit ylhäällä toteavat, kappale on todellakin raikas ja kiinnostava. Biisin koukku vetää puolensa ja kappale itsessään kuulostaa hyvin ajattomalta. Positiivista ilmapiiriä lisää Vilma Alinan hyväntahtoisen uhoava laulutapa kertosäkeessä. Kappale on sen verran leppoisa, että Hätä-Miikkakin innostuu räppäämään kuin eräs pohjossuomalainen konsanaan.

Kuuntele biisi alta. Mikäli Gasellien kertomiset kiinnostaa lisää, niin yhdeksänvuotiaan yhtyeen ison haastattelun voit lukea täältä.