Virtain Hiekkarannalle nousee uusi kesätapahtuma – paikalla juhlittiin aikoinaan legendaarista Rantarockia

Uusia kesätapahtumia Suomeen!

14.03.2024

Virtain Hiekkarannalle nousee tänä vuonna uusi festivaali samaan paikkaan, missä aiemmin vietettiin legendaarista Rantarockia. Rantarockia vietettiin alueella vuosina 1984–1994.

Tuolloin paikalla nähtiin esiintymässä aikansa ilmiöitä kuten Sabrina ja Samantha Fox. Kaikki kunnia heille, mutta tänä vuonna lavalle astelee hieman kenties musikaalisesti bändikeskeisempiä esiintyjiä.

Tapahtuman nimi on Ikuinen juhannus, ja perjantaina 12. heinäkuuta järjestettävillä minifestivaaleilla esiintyvät Vesterinen Yhtyeineen, Neljä Ruusua, Oliver ja Lili & Luna.

”Virrat on upea kesäkaupunki, jonka kesäkalenteriin laadukas populaarimusiikin tapahtuma todellakin kuuluu. Haluamme luoda tapahtumasta Virtain kesään pysyvän kohokohdan, joka kokoaa yhteen niin virtolaiset kuin muutkin lähiseudun asukkaat”, tapahtuman yksi järjestäjistä Juha Haapanen kertoo.

Ikuinen Juhannus -festivaali osuu keskelle Kesä Virrat soi -kamarimusiikkitapahtumaa. Tämä ei ole sattumaa, Haapanen kertoo, vaan tapahtumat tekevät yhteistyötä keskenään.

Lippuja tapahtumaan saa maanantaista lähtien Ticketmasterista.

Lisää luettavaa