Vuoden 2022 Rap SM -voittaja on valittu

Tämän vuoden räpin SM-kilpailun tuomareina toimivat Solonen, Mängi, Gabi ja Jokrates.

06.11.2022

Helsingin Valkoisessa salissa järjestettiin eilen Rap SM Freestyle Battle -kilpailu. Illan tuomareina toimivat Solonen, Mängi, Gabi ja Jokrates. Kilpailussa osallistujat mittelöivät toisiaan vastaan freestyle-räppäämällä useiden ”battle-kierrosten” ajan, ja eiliseen kilpailuun osallistui kymmenittäin räppäreitä ympäri Suomen.

Tämän vuoden voittajaksi valikoitui Varomato, oikealta nimeltään Miska Mäkinen, joka osallistui kilpailuun myös vuonna 2019. Hän on kahden kuluneen vuoden aikana julkaissut useita singlejä, joista viimeisin, Riskin kanssa tehty Miksä kysyt? -biisi, ilmestyi lokakuussa.

Toiselle sijalle eilisessä kilpailussa kipusi Lurkki, joka voitti hopeaa myös vuonna 2019. Kolmannelle sijalle valikoitui Rakki.

Räpin SM-kilpailut järjestettiin viimeksi vuonna 2019, jolloin voittaja oli tämän vuoden tuomaristossa nähty Jokrates.

Kuvia ja videoita tapahtumasta luvataan järjestäjien puolesta tulevan marras-joulukuun aikana, mutta jo nyt YouTubesta löytyy video eilisillan finaalivedoista, joissa Lurkki ja Varomato ottavat toisistaan mittaa. Voit katsoa sen alta, kuten myös Varomaton ja Riskin uusimman kappaleen musiikkivideon.

Lisää luettavaa