”Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi” – Vain elämää -ohjelmassa tehty paljastus konkretisoituu

Chisu lähtee viimeiselle klubikiertueelleen.

23.03.2022

Chisu tiedottaa ”jäädyttävänsä” soolouransa tänä vuonna. Chisun ”viimeinen vuosi” käynnistyy tänä perjantaina alkavalla klubikiertueella, jonka jälkeen hänet nähdään kesällä useilla festivaaleilla. Uutta musiikkiakin on luvassa ja vuoden kerrotaan saavan ”arvokkaan loppuhuipennuksen”, josta tiedotetaan myöhemmin.

Chisu kertoi lopetusaikeistaan syksyllä esitetyssä Vain elämää -ohjelmassa. Päätös lopettamisesta on muhinut jo vuosia.

”Mä olen Chisu ja tuun aina olemaan, mutta minä ja Suomessa tunnettu Chisu-artisti ovat kasvaneet jo sen verran erilleen, että nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja”, Chisu sanoo.

”Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi. En halua puhua lopettamisesta vaan käytän mieluummin sanaa jäädyttäminen, sillä lopullisten hyvästien jättäminen alati muuttuvassa elämässä tuntuu väärältä. Oon loputtoman kiitollinen kappaleista ja teksteistä, joita sain kuulla ja ilmentää tähän meidän maailmaamme. Ne on tuoneet mulle ja monille lohtua ja vastauksia pimeään unohtamatta iloa. Siksi haluan vielä vuoden 2022 juhlia täysillä häikäisevän yleisöni kanssa Chisun musiikkia ja olemassaoloa. Vuoden lopussa jäädytämme yhdessä tähänastisesti rakkaimman sekä opettavaisimman projektini.”


Chisun viimeisen klubikiertueen ohjelma:

Pe 25.3. Ikaalinen, Ikaalinen Spa Arena
La 2.4. Helsinki, Tavastia
La 9.4. Silja Line, Baltic Princess
La 16.4. Nivala, Tuiskula
To 21.4. Espoo, Sellosali
Pe 22.4. Lahti, Möysän Musaklubi
La 23.4 Kuopio, The Circus
To 28.4. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 29.4. Tampere, Olympia
La 30.4. Turku, Logomo

Lisää luettavaa