Yhdysvaltain hittisiskokset tekivät pitkään odotetun paluun – videosta vastaa Oscar-ehdokkuuksia napannut huippuohjaaja

Haim on täällä just nyt, just nyt.

29.04.2017

Haim on täällä taas, kuulostaen yhtä hyvältä kuin aina ennenkin. Siskokset eivät ole lähteneet keksimään pyörää uudestaan, vaan Right now on tuttua Haimia.

Kappale on nykymusiikissa hyvin tyypillisesti soundimaailmaltaan ontto, johon soittimet alkavat pikkuhiljaa vyöryämään päälle. Eniten kiitosta ansaitseekin yhtyeen laulaja Danielle Haim, joka pitää suorituksellaan biisin kasassa.

Varsinaista musiikkivideota, tai ainakaan virallista sellaista ei vielä saatu. Kyseessä on yhtyeen studiossa kuvattu livenauhoitus, mutta vaikuttaa varsin paljon siltä, että hyvin pitkään hinkattu sellainen.

Videosta kun vastaa niinkin nimekäs tekijä, kuin Paul Thomas Anderson. Muun muassa There will be blood -elokuvasta muistettu ohjaaja vaikuttaisi myös tekevän salaperäisen cameon videolla. There will be blood on yksi kuudesta elokuvasta, joista Anderson on napannut itselleen Oscar-ehdokkuuden.

Haim on antanut odottaa itseään peräti neljä vuotta Days are gone -debyytin jälkeen. Suomessa pariinkin otteeseen käväissyt bändi julkaisee Something to tell you -albumin myöhemmin tänä vuonna. Nyt kuultava Right now on ensimmäinen näyte tulevalta levyltä.

Tsekkaa uunituore video alta.

Lisää luettavaa