AllHipHop.com: Yhdysvaltalaisvanki tunnusti ampuneensa Tupac Shakuria

AllHipHop.com -verkkosivun mukaan Dexter Isaac -niminen elinkautista lusiva vanki on tunnustanut olleensa räppäri Tupac Shakurin murhayrityksen takana vuonna 1994. Räppäri surmattiin kaksi vuotta myöhemmin

Kuva: Interscope

Alkavatko ne vihdoin selvitä? Tupac Shakurin ja hänen kiistakumppaninsa Biggie Smallsin vuosina 1996 ja 1997 tapahtuneet murhat ovat yhä auki, mutta nyt on herännyt uusi toivo, josko tapauksiin saataisiin sittenkin lisää valoa.

Elinkautista murhasta ja ryöstöstä istuva Dexter Isaac on tunustanut olleensa Tupac Shakurin murhayrityksen takanba vuonna 1994. Tuolloin kaksi miestä avasi tulen räppäriä kohti, kun tämä oli saapumassa Manhattanin äänitysstudiolle. Shakur syytti tapahtuneesta Sean Combsia ja Biggie Smallsia, ja kuuluisa länsiranikko vs. itärannikko -rintamalinja oli syntynyt.

Isaac väittää toimineensa palkkamurhaajana James ”Jimmy Henchman” Rosemundin toimeksiannosta. Rosemund toimii nykyään muun muassa räppäri Gamen managerina, ja hänen on aiemminkin epäilty olleen tekemisissä räppärimurhien kanssa. Lainvalvojilla olisi The Smoking Gun -sivuston mukaan managerille muutenkin vähän asiaa.

Lue AllHipHop.com:n artikkeli täältä.